Arsene Wenger overvåket Håvard Nordtveit, og Haugesunds hjemmeseier

 • Send meg en epost når det publiseres en nyhet om Haugesund
 • Les siste nytt eller se kampfakta fra Adeccoligaen 2008

 • Relaterte saker
  NCJ16: - Nå er alt bonusForsvarte ledelsen med ti mann
  Fotballfesten avlystHaugesund felt av forsvarstabber
  Slag i fleisen for Sarpsborg 08Senket av personlige feil


  Sten Christian Kvindesland - 10/06 20:53  

  Hjemmeseier for FK Haugesund til tross en dårlig prestasjon i et strålende fotball vær på Haugesund stadion. Alle ventet at kampen skulle bli lett og spillerne selv uttalte før kampen at de var ivrige på å få vise en bedre side en den de viste mot Tromsdalen forrige helg. Men det Arsene Wenger og drøyt 2000 tilskuere fikk se var at Notodden ville det annerledes.

  De blåkledde fra Østlandet sto fram som noe helt annet enn et nyopprykket lag, de holdt bra sammen i de bakre rekkene, men slet noe mer i angrepsspillet. Men det gjorde også hjemmelaget, Haugesund presterte ingen sjanser før det var gått 10 minutter. Da var det Tor Arne Andreassen som klarte å avslutte et innlegg fra høyre, som så vidt gikk på rett side av stolpen, sett i fra Nottodens øyne. Til tross for lite sjanser og lite finspill så gikk Haugesund opp til 1-0 ved Tor Erik Moen, etter 14 minutter. Målet kom etter en fin overgang og Michael Antoine Courier som slår en millimeters pasning til Målscoreren. Etter dette så var kampen en typisk 0-0 kamp, Kenneth Kvalheim fikk sjansen da han kom alene mot Per Morten Kristiansen etter 34 minutt, men det endte med en solid ben parade fra Haugesunds sisteskanse, og bom for den blå kledde spissen. Redusering blei det allikevel 1 minutt før pause, Borgar Velta krangler inn ballen etter at den har blitt slått inn i feltet og vært innom stort sett alle som stod der, uten å ha blitt klarert. Lagene gikk til pause, med et kjedelig 1-1 resultat.

  2.omgang startet som første, hjemmelaget sliter med å komme til sjanser, og de som skapes blir stoppet av godt Notodden forsvar. Action ble det allikevel da Michael Antoine Courier hos Haugesund ble felt da han var på vei igjennom, Notodden fikk en mann utvist og måtte spille kampen med 10 mann. Med dette så ble det også drama, dagens dommer klarte å vise ut feil mann, noe som satte sinnet i kok hos Jan Halvor Halvorsen. Notodden treneren ble vist opp på tribunen etter å ha gitt klar beskjed til linjedommeren at det var feil mann som hadde blitt utvist. Kort etter kom 2-1 målet til Haugesund, ved Tor Arne Andreassen, på enkelt vis sparker midtbanespilleren ballen i mål etter en presis slått corner.

  Resultatet stod seg kampen ut, og kampen ble aldri noen velspilt affære, hjemmelaget slet med angrepsspillet og må nok forbedre seg betraktelig før Molde kommer besøk neste serierunde. For Notodden sin del så kan de reise hjem med 0 poeng, men allikevel med hevet hode. De nyopprykkede gjorde en god bortekamp og hadde fortjent og tatt med seg 1 poeng. Marginene var derimot på hjemmelagets side, noe som de ofte er hos et topplag.

  Et sår i seieren er at Håvard Nordvteit ble båret ut på båre rett før pause, stoppertalentet ble liggende innenfor egen 16 meter og vred seg i smerte, uvisst hvilket omfang skaden har. Dette er nok noe som kommer til å berøre klubben hvis skaden er såpass alvorlig at 16 åringen må stå over kamper. Skuffende var det nok også for Arsenals Arsene Wenger som var på Haugesund Stadion, nettopp for å kikke nærmere på stortalentet. Det var ikke mulig å komme i kontakt med Arsene Wenger, men det har i lang tid gått rykter om at Arsenal vil legge inn et bud på spilleren, og det er ingen hemmelighet at de har hatt han i kikkerten en god stund, at sjefen selv dukker opp på en adeccoliga kamp på vestlandet kan tyde på at et bud er i vente.

  Et pluss var at nyleide Andreas Nordvik fra Rosenborg kom inn og gjorde en god innsats i sin debut.

  Kampfakta:

  FK Haugesund – Notodden 2-1 (1-1)

  Gule kort: Petter Larsen, FK Haugesund

  Røde kort: Oneil Thompson, Notodden

  Haugesund (4-3-3): Per M. Kristiansen, Tor O. Fagnastøl, Håvard Nordtveit (Andreas Nordvik fra 43), Jonas Johansen – Tor A. Andreassen, Tor E. Moen, Kevin Nicol – Bjørn Strøm (Paulo Dos Santos fra 87), Michael Antoine Courier, Petter Larsen (Stian Johnsen fra 69)

  Notodden (4-3-3): Jon Masalin – Oneil Thompson, Lennart Steffensen, Jukka Hakala, Josue Maygard – Paal C. Alsaker, Borgar Velta (Nedza Sicic fra 83), Kristian Ystaas – Kenneth Kvalheim Bala Garba fra 65), Håvard Kleven, Eirik Soltvedt (Erik Midtgarden fra 77)

  Banens beste: Petter Larsen, Haugesund

  Haugesunds beste: Petter Larsen  10/06 19:00, Haugesund - Notodden   2-1
  Bane:
  Dommer:
  Tilskuere: 1.973
  Kampfakta Adeccoligaen 2007
  Tabell Adeccoligaen 2007
  Formtabell (siste 30 dager)
  Toppscoreroversikt


  15 min. Tor Erik Moen
    43 min. Borgar Velta
    67 min. Oneil Thompson
  74 min. Tor Arne Andreassen
  Oppdatert av: ant Kasper Skov

  Toppsaker på FotballMagasinet akkurat nå
  Han er den nye Avaldsnes-treneren
  Frankfurts Colin Bell (54) er klubbens nye hovedtrener.
  Les hele saken
  Avaldsnes | Frankfurt | Toppserien 2015
  Ingen dansker i Toppserien
  I 2015 var det to danske spillere i Toppserien, i øyeblikket er det ingen dansker i vår øverste divisjon.
  Les hele saken
  Amazon Grimstad | Stabæk Kvinner | Toppserien 2015

  Grei utvider trenerteamet
  Serieavslutningen ble dramatisk for Grei på flere områder. Sportslig nedtur og nedrykk var faretruende stor, kaos i klubben og en rekke spillere sluttet. Grei reddet til slutt plassen, nå søker klubben etter trenere.
  Les hele saken
  Grei Kvinner | 1.Divisjon Kvinner 2015
  En utlending ut - en utlending inn
  Kolbotn har skiftet ut en utlending med en annen, Rachael Axon erstatter Sheila Bulk.
  Les hele saken
  Kolbotn Kvinner | Sandviken Kvinner | Toppserien 2015

  Staurvik ferdig i Grand Bodø
  Grand Bodø forlenger ikke kontrakten med trener Tom Kåre Staurvik. Klubben satser på opprykk innen tre år med lokale spillere.
  Les hele saken
  Grand Bodø | 1.Divisjon Kvinner 2015
  Risa årets spiller, Algrøy tar pause
  Arna- Bjørnars årlige avslutningsfest ble holdt lørdag. Vilde Bøe Risa ble kåret til årets spiller, mens Tina Algrøy tar pause neste år.
  Les hele saken
  Arna-Bjørnar Kvinner | Toppserien 2015

  Siste fotballnyheter fra Goal.com

  Tabell

  LagKMålP
  Odd Grenland3076-4465
  Sandefjord Fotball3046-2560
  Start3058-3459
  Sogndal3053-3654
  Hønefoss BK3047-3351
  Notodden3055-4046
  Haugesund3048-4742
  Moss3063-5439
  Nybergsund Trysil2947-5339
  Sparta Sarpsborg3045-4337
  Bryne3038-5336
  Løv Ham3037-4534
  Kongsvinger3033-5830
  Alta3049-6626
  Sandnes Ulf2936-5325
  Hødd3029-7614
  Klikk her for detaljert tabell
  Forsiden   |   Nyheter   |   Annonsere?   |   Login   |   Tips en venn   |   SMS   |   Nyhetsbrev   |   Om FotballMagasinet.no   |   Tips oss   |   RSS
  Ansvarlig redaktør: Per Steinar Markussen
  Copyright © FotballMagasinet, 2006. All Rights Reserved.